A gyenge első félidőt, egy sokkal bíztatóbb második követett.

A mérkőzést a Juhász, Kőhalmi, Sokoray, Barnyák, Németh, Nagy felállásban kezdtük, kapuban a csapat újoncával, Kimmellel. A vendégek találatával kezdődött a mérkőzés, azonban a második próbálkozásuk útjába állt Kimmel, így egy hetes hárításával indított rögtön a mérkőzés elején. Az első gólunkat a hatodik percben Németh szerezte (6. perc 1-4), ezt követően azonban dadogott a támadásunk, a 12. percben kénytelen volt időt kérni Deáki István (1-7). Kimmel egy duplavédést is bemutatott a meccs 14. percében, ezt követően az ellenfél azonban könnyű gólokat lőhetett. A sok technikai hibánkat, Barnyák 15. percben kapott piroslapja tetézte, akinek a játékát  a mérkőzés további részében nélkülöznünk kellett. Érkeztek a szokásos cserék a játékrész felénél, Mátés, Győri-Dani és Czene kapott játéklehetőséget. A 23. percre meglépett a Veszprém csapata tíz góllal, kegyetlenül kihasználták technikai hibáinkat, melyekből gyorsan tudtak indulni. Goór és Győri-Dani találataival kozmetikáztunk az eredményen, azonban az utolsó tíz percből nyolc percen keresztül képtelenek voltunk eredményesek lenni a vendégek kapuja előtt. Félidei eredmény: 6-20.

A második játékrészre a Kőhalmi, Kovácsovics, Sokoray, Goór, Sövegjártó, Lakosy sort küldte a pályára Deáki István, a kapuban immár Rapóthal. Sövegjártó bombájával kezdtük a félidőt, ezt követte Lakosy szélről lőtt találata (34. perc 8-21). Emberhátrányban a vendégek kapus nélkül támadtak, így a jó védekezésünkből Repóth üres kapus gólt dobhatott (35. perc 9-21). Győr-Dani kettőperces kiállításával mi is emberhátrányban játszottunk, azonban a hátrányunk mindössze egy percig tartott, amikor a vendégeknél Fazekas is kettőperces büntetést kapott. Goór és Kovácsovics találatai után a 44. percben 12-23-as eredményt mutatott az eredményjelző. Ezt a két találatot követően sajnos hét percet kellett várni az újabb hazai gólra. Lakosy találatával az 51. percben 13-27-re módosult az állás. A sok technikai hibát nem hagyta el csapatunk, ezekből rengeteg könnyű gólt szerzett ellenfelünk. Az mérkőzés utolsó öt percét 5-3-ra nyertük meg, így a végeredmény 18-34 lett.

Deáki István: „Lélek és hit nélküli első félidő után a 2. félidőben ugyan sokat hibázó, de küzdő csapat volt a pályán.”

AGROFEED ETO-SZESE - Veszprémi KKFT   18 - 34  /6-20/

Agrofeed ETO-SZESE: Repóth 1, KIMMEL, SOKORAY, Kőhalmi, Győri-Dani 3, Goór 3, KOVÁCSOVICS 5, Barnyák , Vékony, Nagy, Lakosy 2, Czene, SÖVEGJÁRTÓ 1, Mátés 1, Juhász, Németh 2 

Edző: Deáki István.

 

Folytatás:

NBI/B férfi felnőtt nyugati csoport XI. forduló (zárt kapus mérkőzés)

2021.02.06. 18:00

PLER-Budapest - AGROFEED ETO-SZESE

Helyszín: Sportkastély, Budapest

 

Hajrá AGROFEED ETO-SZESE!

Hajrá Győr!

Utoljára frissítve: 2021. január 25., hétfő 09:12

Vasárnap ismét az NBI-ben szereplő Veszprémi KKFT csapatával találkozunk a Liga Kupa keretein belül.

Kevesebb mint két héttel az első mérkőzésünk után ismét a veszprémi fiatalokkal mérkőzünk meg, ezúttal hazai pályán, a Magvassyban lesz a találkozó. A korai találkozón a veszprémiek bizonyultak jobbnak, 29-22-es győzelmet arattak. Ezúttal sem lesz más a célunk, mint a tisztes helytállás és a számunkra fontos NBI/B bajnokságra való felkészülés. A bajnokságot február 6-án kezdjük meg a PLER-Budapest vendégeként, így a vasárnapi találkozó után is lesz még ideje a csapatnak és Deáki Istvánnak a játékunk csiszolására.

 

Hajrá AGROFEED ETO-SZESE!

Hajrá Győr!

 

Férfi Liga Kupa A csoport

2021.01.24. 17 óra

AGROFEED ETO-SZESE – Veszprémi KKFT

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok

Élő közvetítés Facebook oldalunkon.

Utoljára frissítve: 2021. január 19., kedd 09:46

Három gólos félidei vezetést követően, szoros második félidőt játszottunk.

A mérkőzést a Lukács, Czene, Sokoray, Barnyák, Németh, Nagy felállásban kezdte csapatunk, kapuban Repóthal. Rengeteg technikai hibával indított mindkét csapat, 2-2-es állásról azonban két gyors góllal megléptünk és előnyhöz jutottunk (9. perc 4-2). Sokoray percei voltak ezek, hiszen zsinórban háromszor is az ellenfél kapujába talált. Csatlakozott hozzá Németh és Barnyák is, így a 12. percre már három gólra léptünk meg (7-4). Ekkor meglepetésre nem az ellenfél, hanem Deáki István kért időt, és küldött be friss embereket, Kőhalmit és Sövegjártót, valamint érkezett védekezésben Kovácsovics is. Három gyors vendég gól volt a forgatókönyv, így gyorsan kiegyenlített a Tata csapata (15. perc 7-7). A 20. percre át is vette a vezetést a Tata (9-10), de Kőhalmi és Sövegjártó is kapuba találtak, majd Mátés is három bombát lőtt az ellenfél kapujába, ezzel egyenlítettünk a mérkőzés 27. percében (14-14). Utolsó három találatunkból kettőt is üres kapuba dobhattunk, egyet a kapuból Repóth, majd Kovácsovics is élt a könnyen szerezhető gól lehetőségével. A félidei pihenőre így 17-14-es állásnál mehettek a csapatok az öltözőbe.

 

A második játékrészre a Lukács, Győri-Dani, Mátés, Barnyák, Németh, Lakosy sort küldte pályára Deáki István, a kapuban ezúttal már Décsivel. A félidő a vendégek találatával indult, a 34. percben azonban Lukács is kapuba talált (18-16). A következő percekben Győri-Dani és Barnyák volt eredményes, így tartottuk két gólos előnyünket (37. perc 20-18). Deáki István időt kért a második félidő tizedik percében, ez azonban ismét a vendégek játékának tett jót, akik felzárkóztak 20-20-ra majd 22-22-nél büntetőből szerezték meg ismét a vezetést (47. perc 22-23). Emberhátrányban Décsi duplavédésével tartani tudtuk a lépést ellenfelünkkel és Kőhalmi találatával 23-23-as eredménnyel kezdtük el a mérkőzés utolsó tíz percét. Deáki István ismét időt kért az utolsó tíz perchez érve, melyet izgalmas játékpercek követtek. Lakosy két találatával és Vékony átlövés góljával szemben a mi kapunkba a vendégek négyszer találtak be, így az utolsó tíz percet és a mérkőzést a vendégek nyerték meg. Végeredmény: 26-27.

 

Deáki István: „Sajnos még nem sikerül megvalósítani az edzésen már elfogadhatóan működő játékokat és ez meglátszik az eredményen.”

 

AGROFEED ETO-SZESE – Tatai AC 26 - 27  /17-14/

Agrofeed ETO-SZESE: Repóth, Décsi, Sokoray 5, Kőhalmi 2, Győri-Dani 1, Goór 3, Kovácsovics 1, Barnyák 2, Vékony 1, Nagy 1, Lukács 3, Lakosy 2, Czene 1, Sövegjártó 1, Mátés 3, Németh 2. 

Edző: Deáki István.

 

Folytatás:

Szerencsejáték Zrt. Férfi Liga Kupa A csoport (zárt kapus mérkőzés)

2021.01.24. 17:00

AGROFEED ETO-SZESE – Veszprémi KKFT

Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

 

Hajrá AGROFEED ETO-SZESE!

 

Utoljára frissítve: 2021. január 14., csütörtök 12:57

Gyengébb kezdés után a második félidőre összeszedte magát csapatunk az NBI újoncával szemben.

A mérkőzést a Lukács, Czene, Sokoray, Barnyák, Németh, Lakosy felállásban kezdte csapatunk, a kapuban Décsivel. Pár perc elteltével már látszott, hogy nagy iramú mérkőzés elé nézünk, azonban mindkét oldal sok hibával kezdte a meccset. 5-1-es állásnál a 9. percben Deáki István időt is kért, csapatunk nehezen tudott az ellenfél kapujába találni. A mérkőzés 15. percében érkeztek a cserék csapatunkba, Kőhalmi, Mátés, Kovácsovics és Győri-Dani kaptak játéklehetőséget. Negyedóra elteltével Lukács törte meg a majdnem 12 perces gólcsendünket (15. perc 8-2), a következő támadásban pedig Barnyák is kapuba talált (17. perc 9-3). Az ezt követő két találatunkat Győri-Dani neve mellé könyvelhették el, majd Lakosy is kétszer eredményes tudott lenni ebben a játékrészben. A félidőben az eredményjelző 18-8-as állást mutatott.

A második játékrészre a Lukács, Czene, Sokoray, Goór, Németh, Nagy felállásban küldte pályára Deáki István a csapatot, a kapuban Vidékivel. Czene és Goór összjátékából szereztük meg a félidő első találatát, majd átlövésből Sokoray is gólt szerzett (33. perc 19-10). Az ezt követő három perc alatt három gólt szereztünk, Goór és Nagy ziccereket értékesítettek, Czene pedig távolról bombázott a veszprémi kapuba (39. perc 20-13). Ismét rohant mindkét csapat és több technikai hibával játszottak a felek, ennek következtében Deáki István időt is kért. Jót tett a csapatnak az időkérés, kreatívabb támadójátékot mutatott a Kőhalmi, Mátés, Győri-Dani belső hármas. Kovácsoviccsal és Goórral a védelmünk közepén, valamint a kapuban Vidékivel - aki több védést is bemutatott- nehezen birkózott meg ellenfelünk (47. perc 23-16). Több perces gólcsendet követően a hazaiak is eredményesek tudtak lenni, azonban a mi támadásainkat nem tudták kivédekezni és felzárkóztunk öt gólra (52. perc 25-20). Két gyors hazai góllal ismét hét gólosra dúzzadt hátrányunk (54. perc 27-20). A mérkőzés utolsó öt percében már csak két-két gól esett mindkét félen, így a végeredmény 29-22.

 

Deáki István: „A második félidőre sikerült felvenni az ellenfél ritmusát, támadásban és védekezésben is azon a szinten játszottunk, amivel lesz keresni valónk a bajnokságban.”

 

Veszprémi KKFT  - AGROFEED ETO-SZESE  29 - 22  /18-8/

Agrofeed ETO-SZESE: VIDÉKI, Décsi, Sokoray 2, Kőhalmi 2, GYŐRI-DANI 5, Goór 3, KOVÁCSOVICS, Barnyák 1, Vékony, Nagy 1, Lukács 2, Lakosy 2, Czene 3, Sövegjártó, Mátés, Németh 1. 

Edző: Deáki István.

 

Folytatás:

Szerencsejáték Zrt. Férfi Liga Kupa A csoport (zárt kapus mérkőzés)

2021.01.13. 19:00

AGROFEED ETO-SZESE – Tatai AC

Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

 

Hajrá AGROFEED ETO-SZESE!

Hajrá Győr!

 

 

Utoljára frissítve: 2021. január 12., kedd 13:12

A K&H Férfi Kézilabda Liga újoncával találkozunk hétfőn 19 órakor, Veszprémben, majd szerdán hazai pályán szintén 19 órakor fogadjuk a Tatai AC csapatát.

Az a Veszprémi KKFT lesz hétfői ellenfelünk, aki tavaly még az NBI/B nyugati csoportjában volt nagy riválisunk. Azóta nem találkoztunk a veszprémi fiatalokkal, akik az NBI meglepetéscsapata is lehetnek ebben a szezonban. Kilenc mérkőzésen hat pontot gyűjtött a fiatal gárda, győzni tudtak a Dabas, az FTC és a Gyöngyös ellen, nem mellesleg megszorongatták a MOL-Pick Szeged csapatát is. Nem egyszerű csapatunk feladata, azonban abban biztosak lehetünk, hogy mindent belead majd a csapat és megpróbál pontot vagy akár pontokat szerezni.

Szerdai ellenfelünkről már élénkebb emlékeink vannak, ugyanis a Tatai AC csapatával játszottuk az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzését. December elején tíz góllal bizonyult jobbnak a Tata, ezt a rossz emléket szeretnénk elfeledtetni egy jó teljesítménnyel. Ellenfelünk az NBI/B nyugati csoportjában hét mérkőzésből ötször tudott nyerni, így tíz ponttal a tabella második helyét foglalja el pillanatnyilag. Ez a mérkőzés hasonlóan keménynek ígérkezik, így nem könnyű  hét elé néz Deáki István és csapata.

A veszprémi mérkőzés élő közvetítéséről további információkat Facebook és Instagram oldalunkon találhatnak majd, a Tata elleni hazai mérkőzést viszont már biztosan közvetíteni fogjuk Facebook oldalunkon.

Hajrá AGROFEED ETO-SZESE!
Hajrá Győr!

 

Jövő heti programunk:

2021.01.11. hétfő 19 óra

Veszprémi KKFT - AGROFEED ETO-SZESE

helyszín: DEVM Sportcsarnok, Veszprém

 

2021.01.13. szerda 19 óra

AGROFEED ETO-SZESE - Tatai AC

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

élő közvetítés: Facebook oldalunkon

Utoljára frissítve: 2021. január 07., csütörtök 15:42

Kapcsolat

 

AGROFEED ETO-SZESE

Székhely: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Iroda: 9027 Győr, Kiskút liget, Magvassy Mihály Sportcsarnok

email: etoszesegyor@gmail.com 

Utánpótlásunk: 

http://www.gyoriferfikezilabdaert.hu/

Győri Férfi Kézilabdáért Közhasznú Alapítvány

bankszámlaszám: 11737007-20740234-000000000

 

 

Webhelyünkön cookie-kat használunk. A cookie-k segítségével tudjuk szolgáltatásainkat és a felhasználói élményt továbbfejleszteni, valamint elemzésre és reklámcélokra használjuk őket. Ha többet szeretne megtudni a cookie-k használatáról és a vonatkozó beállítások módosításáról, kattintson ide. Ha a módosítások megváltoztatása nélkül használja tovább az oldalt, azzal jóváhagyja a cookie-k használatát. Bezárás.