Magabiztos, taktikus játékkal zsebeltük be a győzelemért járó pontokat Budapesten.

A kezdésre Deáki István a Paár, Kovácsovics, Goór, Győri-Dani, Mátés, Szabó, Nagy összeállítást küldte a pályára, a kapuban Décsivel. Kovácsovicsot támadásban Kőhalmi váltotta, aki első támadásunkban egyből gólpasszt adott Goórnak. A hazaiak technikai hibáját Nagy használta ki könyörtelenül, gyors indulásból volt eredményes (4. perc 2-3). A hatodik percben Mátés is bemutatkozott egy talpról eleresztett bombával, melyet Nagy újabb indulásból szerzett gólja követett (7. perc 4-6). Győri-Dani találatával már három góllal vezettünk, a 15. percben azonban kiegyenlített a hazai csapat (9-9). A kapuban már Repóth remekelt a játék tizedik percétől, távoli lövéseket és ziccereket is hárított. Egy újabb Nagy találattal a 22. percre ismét sikerült négy góllal meglépnünk, ekkor a Rév csapata időt is kért (10-14). Az időkérés sem segített a hazaiakon, az utolsó nyolc percben mindössze háromszor találtak Repóth kapujába. Velük ellentétben a mi támadásaink gördülékenyek voltak, Kőhalmi, Mátés, Nagy és Paár is gólokat tudtak szerezni. A félidei eredmény: 13-19.

A második játékrészre a Paár, Győri-Dani, Mátés, Goór, Szabó, Nagy felállásban álltunk fel, kapuban továbbra is Repóthal. A második félidőt egyik visszatérőnk góljával nyitottuk, Szabó volt eredményes átlövésből. Rendkívül kemény védekezéssel és bravúros kapus teljesítménnyel találta szembe magát a hazai csapat a kezdésnél, két labdaszerzésünket követően Nagy duplázott, így már 8/8-as mutatóval rendelkezett mindössze 33 játékpercet követően (13-22). A következő percekben hullámvölgybe került csapatunk és hagytuk, hogy három gólra megközelítsenek minket. A technikai hibáinkból táplálkozott a Rév csapata, azonban két jó védekezéssel és Győri-Dani góllal ismét öt gólos előnyben voltunk (44. perc 20-25). Tartani tudtuk a gólkülönbséget a következő percekben is, az 53. percre ismét hét gólosra duzzadt előnyünk, ekkor érkeztek a friss játékosok is a pályára; Papp, Horváth és Hős-Nagy. Papp rögtön az első támadásából gólt szerzett, gyönyörű gólpasszt kapott Goórtól (54. perc 23-31). Ezt a gól követően kért időt a hazai csapat vezetőedzője, melyet követően Deáki István pályára küldte Juhászt is. Gólra váltotta első próbálkozását Juhász (26-32), majd az utolsó támadásunkban Goór tette fel a pontot az Í-re. A végeredmény: 26-33.

 

Deáki István: "Néhol szép, taktikus játékkal megszereztük idegenben a két pontot."

 

Rév TSC - AGROFEED ETO-SZESE  26 - 33  /13-19/

Agrofeed ETO-SZESE: REPÓTH, Décsi, SZABÓ 2, Kőhalmi 4, Győri-Dani 4, GOÓR 4, KOVÁCSOVICS, Hős-Nagy, Horváth, Juhász 1, Papp 1, Mátés 3, Paár 2, NAGY 12

Edző: Deáki István.

 

Folytatás:

NBI/B férfi felnőtt

2020.10.31. 18:00

Pécsi VSE - Agrofeed ETO-SZESE

Helyszín: Lauber Dezső Sportcsarnok, Pécs

 

Vasárnap első idegenbeli mérkőzésünkre utazunk a 2020-2021-es szezonban.

A Rév TSC vendégeként lépünk pályára vasárnap 16 órakor az Elektromos Csarnokban, Budapesten. A hazai csapat egyel több bajnoki fordulón van túl mint mi, első hazai mérkőzésükön a KK Ajka csapatánál bizonyultak jobbnak (Rév TSC – KK Ajka : 37-33), majd idegenben a Szigetszentmiklósi KSK-tól szenvedtek kilenc gólos vereséget (Szigetszentmiklósi KSK – Rév TSC : 36-27). A Magyar Kupában is szerepelt a budapesti csapat, azonban már az első fordulóból sem jutottak tovább, balassagyarmati ellenfelük otthonában. Vegyes mutatóval rendelkezik egyelőre a hétvégi ellenfelünk, aki a 2019/2020-as idényben játszott először az NBI/B Nyugati csoportjában. A 20 év körüli átlagéletkorral rendelkező csapatnál tehát nagyobb játékrutinnal rendelkező csapatnak mondható a miénk.

Mindent meg fog tenni csapatunk azért, hogy a győzelemért járó két pontot hazahozzák Győrbe, ráadásul nagy esélyünk van arra, hogy ne csak kettő, hanem négy ponttal térjünk haza. Felnőtt csapatunkat megelőzően Serdülő II. osztályban szereplő csapatunk lép majd pályára, a RÉV-ÓKSI ellen 14 órakor. A mérkőzést ezúttal zárt kapuk mögött rendezik meg, így szurkolóink nem tudnak velünk tartani

 

Hajrá AGROFEED ETO-SZESE!

Hajrá Győr!

 

 

2020.10.25. 16 óra

Rév TSC – AGROFEED ETO-SZESE

Helyszín: Elektromos Csarnok, Budapest

Magabiztos győzelmet aratott csapatunk a PEAC ellen, az olykor 13 gólosra is duzzadó vezetésből a mérkőzés végére hét gólos előnyünk maradt.

A mérkőzést a Paár, Kovácsovics, Mátés, Győri-Dani, Szabó, Nagy felállásban kezdte meg csapatunk, kapuban Repóthal. Rögtön az első védekezésünk jól sikerült, labdaszerzést követően Nagy talált az ellenfél kapujába. Két gyors góllal válaszolt erre a vendég csapat (2. perc, 1-2). Az első gólját követően cserére szorult csapatkapitányunk (4. perc 2-2), aki a mérkőzés végéig vissza sem tért a pályára. Ezúton kívánunk mielőbbi felépülést Kovácsovics Lászlónak. A nyolcadik percben már a kezünkben volt a vezetés, Paár labdaszerzésből indult és értékesítette is helyzetét (4-3). Ezt követően azonban a játékvezetők Kőhalmit és Szabót is kettő perces kényszerpihenőre küldték, így négy mezőnyjátékossal kellett játszania Deáki István csapatának. Ebből a hátrányból gyorsan emberelőnybe kerültünk és Győri-Dani góljával növelni is tudtuk előnyünket (13. perc 6-4). Paár találatát követően a vendégek vezetőedzője időt is kért, hiszen pillanatok alatt három gólos hátrányba kerültek. Az időkérés után parádés hátmögötti góljával Paár már négy gólos előnybe hozta a csapatot melyet folyamatosan tartani tudtunk, a 19. percben Kőhalmi bombájával majd Nagy gyors indulásból szerzett góljával. Rendkívüli büntetővédést mutatott be Décsi a kapuban, így a vendégek nem tudtak közelebb férkőzni hozzánk (22. perc 14-8), és ez így is maradt a félidő végét jelző dudaszóig. Félidei eredmény: 18-10.

A második játékrészre a kezdőcsapat ugyanaz volt, egyetlen változtatást eszközölt vezetőedzőnk, Kovácsovics helyén ezúttal Kőhalmi állt mikor megszólalt a kezdő sípszó. Kőhalmi góljával kezdődött ez a félidő, melyet két vendéggól követett ( 32. perc 19-12). Ezután egy Mátés és két Szabó gól esett, így gyorsan elértük a tíz gólos különbséget. A vendégek sok technikai hibáját kegyetlenül kihasználtuk, Paár többször is gyors indulásból szerzett góljaival és Szabó átlövésből szerzett találataival a 42. percre már 13 gólos előnyt tudhattunk magunkénak (42. perc 27-14). A mérkőzés utolsó negyedórájában Deáki István a különböző felállásokat cserélgette, pályára lépett Juhász aki kétszer is eredményes volt a végjátékban. Egyik találatát távolról, átlövésből szerezte, a másikat pedig kínaiból melyhez Nagy asszisztált. Az utolsó percekben még küzdött a pécsi csapat, hogy kozmetikázzanak az eredményen, ez sikerült is, így a végeredmény: 33-26.

Deáki István: „A kevés játékos, aki rendelkezésre állt, mindent megtett a győzelemért.”

AGROFEED ETO-SZESE – PEAC  33 - 26  /18-10/

Agrofeed ETO-SZESE: Repóth, Décsi, SZABÓ 4, KŐHALMI 4, GYŐRI-DANI 5, Kovácsovics 1, Horváth 1, Juhász 2, Papp, Mátés 3, PAÁR 8, Nagy 5
Edző: Deáki István.

 

Folytatás:

NBI/B férfi felnőtt nyugat :

2020.10.25. 16:00

Rév TSC - Agrofeed ETO-SZESE

Helyszín: Elektromos csarnok, Budapest Népfürdő út 18-20.

 

Utoljára frissítve: 2020. október 19., hétfő 12:48

A 2020/2021-es szezon megkezdésére hajtunk ezen a hétvégén.

Vasárnap, ha nem szól közbe a vírus, akkor lejátssza csapatunk idei első bajnoki mérkőzését. 17 órakor hazai pályán látjuk vendégül a PEAC csapatát, akik ellen kelleni fog a győri szurkolók bíztatása. A pécsiek két mérkőzésen vannak túl a 2020/2021-es bajnokságban, hét gólos vereséget szenvedtek a BFKA Veszprém U22-es csapatától, majd hat góllal maradtak alul a Szigetszentmiklósi KSK ellen. A pécsi csapat tehát nem sok győzelemmel rendelkezik még, sőt a Magyar Kupa második fordulójában a városi rangadón is alulmaradtak.

Győzelemre éhes Péccsel fogjuk szembe találni magunkat, azonban Deáki István és csapata mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a Magvassyban tartsák a győzelemért járó két pontot.

Találkozzunk a Magvassyban vasárnap 17 órakor!

Hajrá AGROFEED ETO-SZESE!

Hajrá Győr!

Szeptember elején játszottuk utolsó mérkőzésünket, négy héttel később ismét a Budai Farkasok otthonában léptünk pályára, megtizedelt csapatunkkal.

A mérkőzést a Paár, Kovácsovics, Goór, Győri-Dani, Németh, Nagy felállásban kezdte csapatunk, kapuban Repóthal. Rögtön az első támadásunkban hétméterest harcolt ki Goór, melyet Nagy értékesített is. Egy-egy Kovácsovics és Paár gólt követően szépítettek a hazaiak 1-3-ra. Tíz perc elteltével Deáki mester pályára küldte Mátést, aki Németh helyére érkezett írányító posztra. A Farkasok a 13. percben átvették a vezetést 7-6-os állásnál, majd újabb csere érkezett Kovácsovics helyett Kőhalmi lépett pályára. Az ellenfél kapuját nehezen tudtuk bevenni, így a 20. percre három gólos előnyre tett szert a Farkasok csapata. A 25. percben Németh góljával ismét kettő volt közte, ekkor a hazaiak időt is kértek. Felzárkóztunk egy gólra (28. perc 14-13) azonban az utolsó két perc nem úgy sikerült ahogy azt elterveztük, félidei eredmény: 16-13.

A második játékrészre Deáki István a Paár, Mátés, Kovácsovics, Goór, Németh, Nagy sort küldte a pályára, kapuban továbbra is Repóthal. Két gyors Paár góllal nyitottuk a félidőt, azonban a hazaiak technikai hibáinkból gyors indulásokat tudtak vezetni ellenünk, öt perc elteltével már öt gólos előnyük volt (35.perc 21-16). A következő percekben maradt a két csapat közötti különbség, Repóth heteshárításával sem tudtunk közelebb férkőzni a Farkasokhoz. A 45. perchez érkezve 26-18 állt az eredményjelzőn, ám az ezt követő két Győri-Dani góllal sem tudtunk közelebb férkőzni ellenfelünkhöz. Minden találatunkra tudott válaszolni a hazai csapat, sőt, a különbséget növelni tudták és az utolsó öt percre már tíz gólos előnnyel fordultak. A több éves kihagyásból visszatérő Horváth János is az ellenfél kapujába talált a mérkőzésen, ráadásul nem is egyszer. A meccs utolsó találatát Nagy szerezte, így kozmetikáztuk az eredményt 35-29-re.

Deáki István: „A pandémia által megtizedelt csapatunk a mérkőzésen néha már elfogadható teljesítményt nyújtott, azonban ilyen kevés emberrel edzve nehéz lesz a célkitűzéseket teljesíteni.”

 

Budai Farkasok - AGROFEED ETO-SZESE  35 - 29  /16-13/

Agrofeed ETO-SZESE: Repóth, Décsi, Vidéki, Kőhalmi, GYŐRI-DANI 6, GOÓR 3, Juhász, Kovácsovics 5, Horváth 2, Mátés 2, NAGY 5, PAÁR 5, Németh 1

Kiállítások: 2

Büntető: 1/2

Edző: Deáki István.

 

A mérkőzésről részletes statisztika az alábbi linken található: https://mksz.zengo.eu/8/13820/esemenyek .

A mérkőzést az alábbi linken lehet újra megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=L0jPH8Ih_lo&ab_channel=BudaiFarkasok .

 

Folytatás:

NBI/B férfi felnőtt IV. forduló (zárt kapus mérkőzés)

2020.10.11. 18:00

BFKA Veszprém U22 - Agrofeed ETO-SZESE

Helyszín:  DEVM Közhasznú Alapítvány Sportcsarnok, Veszprém Tüzér utca 42.

 

.

Utoljára frissítve: 2020. október 01., csütörtök 09:04

Kapcsolat

 

AGROFEED ETO-SZESE

Székhely: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Iroda: 9027 Győr, Kiskút liget, Magvassy Mihály Sportcsarnok

email: etoszesegyor@gmail.com 

Utánpótlásunk: 

http://www.gyoriferfikezilabdaert.hu/

Győri Férfi Kézilabdáért Közhasznú Alapítvány

bankszámlaszám: 11737007-20740234-000000000

 

 

Webhelyünkön cookie-kat használunk. A cookie-k segítségével tudjuk szolgáltatásainkat és a felhasználói élményt továbbfejleszteni, valamint elemzésre és reklámcélokra használjuk őket. Ha többet szeretne megtudni a cookie-k használatáról és a vonatkozó beállítások módosításáról, kattintson ide. Ha a módosítások megváltoztatása nélkül használja tovább az oldalt, azzal jóváhagyja a cookie-k használatát. Bezárás.